Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
  • Donation Goals

    Monthly Donation - May

    Hackintosh Shop was made possible by using your donations & displaying ads which covers the running cost.

    Donate with BitCoins

    Thanks


    20%
    $20.00 of $100.00 Donate Now

Recommended Posts

CPU AMD Athlon x4 740 FM2

GPU nVidia geforce GT 1030

Motherboard Asus F2A55 FM2

RAM DDR3 1600mhz 6GB 

after entering the extra commands in the clover the installation started, no problem, after the successful installation (during the installation I just formatted the hard disk to apfs, otherwise it didn't change anything) a restart was supposed to take place, but instead it turned off and on, I booted from Mojave hdd uefi, loaded clover, started Mojave OS, and within a maximum of 2 seconds the computer will turn off and on, where can there be an error ?

please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

First of all  GT 1030 supports upto High Sierra, There is no point in Hackintoshing AMD with GT 1030 on Mojave, Try High Sierra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...
close