Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
  • Donation Goals

    Hackintosh Monthly Donation - April

    Hackintosh Shop was made possible by using your donations & displaying ads which covers the running cost.

    Donate with BitCoins

    Thanks


    20%
    $20.00 of $100.00 Donate Now
hades.tmj@gmail.com

t470p always rebooting in installing proccess

Recommended Posts

  • Laptop Brand Name & Product Name: Lenovo thinkpad t470p
  • Processor: Intel(R) Core(TM) i7-7820HQ CPU @ 2.90GHz   2.90 GHz
  • Graphics Model: Intel graphics 630 & Nvidia 940MX
  • SSD nvme0n1 512gb

need help maybe need another efi folder

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Installation Continues after reboot as mentioned in guide, it may reboot several times during Installation. After reboot Immediately unplug USB Installer. So it would boot from Hard disk.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same is happening with the Lenovo L480 model too. System boots with the Hackintosh Big Sur Installerbut it keeps rebooting after loading several files. I can't even see the apple logo with the progress bar screen and the system reboots automatically. Tried several times, but the same rebooting is happening 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The same is happening with the Lenovo L480 model too. System boots with the Hackintosh Big Sur Installer, but it keeps rebooting after loading several files. I can't even see the apple logo with the progress bar screen and the system reboots automatically. Tried several times, but the same rebooting is happening 

Please refer to the screenshot, that is the last screen shown and then the laptop reboot automatically.

 

1 hour ago, Zakhid said:

The same is happening with the Lenovo L480 model too. System boots with the Hackintosh Big Sur Installerbut it keeps rebooting after loading several files. I can't even see the apple logo with the progress bar screen and the system reboots automatically. Tried several times, but the same rebooting is happening 

https://drive.google.com/file/d/1cYYCnmnwKI2ipYHZhc9Mail2oGa3EfYy/view?usp=drivesdk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please post a video of the error, Slow motion video is recommended.

The exact error line needs to be readable to debug.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...