Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
BetaOS

Is my Clover Boot screen normal? Please Advise - Thanks!!

Recommended Posts

Hi All! I did a fresh Sierra install yesterday and wanted to know if my boot Screen is normal? When I boot I see that Clover version "4173" is loading - that takes me to the first boot screen where Sierra loads - so far so good. But, I also made a bootable backup and that is only accessible (visible) if I exit the first Clover screen by selecting the power button icon on the far right which takes me to another boot menu/screen where my other drives now shown.

Is this normal? So far everything works - both the main drive and backup boot.

The reason I am asking is because my first install somehow did not work right and Clover took forever to boot - we are talking a few minutes time just to get the boot screen - that was also not the most stable install - so I am trying to do it right this time around.


All tips and advice are very welcome!!

p.s. for the install I used the Tonymac Sierra install guide (https://www.tonymacx86.com/threads/...ierra-on-any-supported-intel-based-pc.200564/) using Unibeast. I followed every step, including the Multibeast options - I did not use a user DSDT as in previous installs and so far so good! In fact, I added no special kexts or settings in Multibeast and everything works - wifi, graphics, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...