Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
vineethmn

macOS BigSur Installation Failed

Recommended Posts

Hello Guys, I am trying to install macOS BigSur on my laptop, the installer giving error.

The Installer can't create the folder "//Install.180obbqfw".

any help how to bypass this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

did you solve this problem

i am getting a same error

 

Edited by usamaansari

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am also facing same problem after formatting SSD under GUID-APFS partition.

Please help..

Share this post


Link to post
Share on other sites

You guys are not selecting the Installation media correctly from the Installer, You are instead selecting the read only volume.

Select the correct volume, Read guide completely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Specs:-

AMD ryzen 5 3500, DDR4 ram 16gb 2x8gb, GT710 gddr3 2gb, Aorus B450 elite v2

in my system process of installing starts there are several lines of codes executed on my screen but afterward the following line "ok:AppleUserHIDEventDriver-0x10000047f::start(IOHIDInter-face-0x10000047d) fail " is shown and display signal is lost but CPU is still on......

 

video of error- https://drive.google.com/file/d/1xojTKG5VPAEgxfSIb_TxhZuHj1wgFqni/view?usp=sharing

Image Of Errorf (if you don't want to waste time seeing whole video) - https://drive.google.com/file/d/1Xatfos6h1TKGW2ztJv17wQ9yjGBCh4y9/view?usp=sharing

PLS HELP

Share this post


Link to post
Share on other sites

motherboard : Gigabyte B85M-D3H-a
Processor: Intel i5 4440
RAM : 16 GB Corsair
SSD : 1 TB Samsung QVO 870
GC  : GF 610

I have the bootable with Big Sur, also i added the EFI folder for Haswell chipset.

It works for about 20 minutes, then gets stuck on Running Package scrip page.

I waited for an hour. there was no hdd light, and to confirm, i pressed Num Lock key and it stopped and various lines of code started to come.

What wrong am I doing?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/21/2021 at 5:38 PM, Avijit Dutta said:

Most of the time it not allowing the choose the install drive

Close and Re Open The Installer, As Instructed in the Guide. Please read guide for Once.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, smestarz said:

motherboard : Gigabyte B85M-D3H-a
Processor: Intel i5 4440
RAM : 16 GB Corsair
SSD : 1 TB Samsung QVO 870
GC  : GF 610

I have the bootable with Big Sur, also i added the EFI folder for Haswell chipset.

It works for about 20 minutes, then gets stuck on Running Package scrip page.

I waited for an hour. there was no hdd light, and to confirm, i pressed Num Lock key and it stopped and various lines of code started to come.

What wrong am I doing?

 

ReInstall, Keep moving the Mouse to prevent system from Sleeping.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...