Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
  • Donation Goals

    Hackintosh Monthly Donation - April

    Hackintosh Shop was made possible by using your donations & displaying ads which covers the running cost.

    Donate with BitCoins

    Thanks


    20%
    $20.00 of $100.00 Donate Now
vgomasjaya

HELP! an error occurred while running scripts from the package clover uefi.pkg

Recommended Posts

I already use GPT partition and have 300 MB EFI, but this error still occur. The error always occur when the installation is almost finish (around 1 minute left). Ppease HELP!

 

AMD Rayzen

GTX1060 3GB

Share this post


Link to post
Share on other sites

This happens when you do not partition your hard disk under "GUID Partition Table".

You must partition your hard disk under "GUID Partition Table" to create the EFI Partition.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/16/2020 at 2:22 AM, Hackintosher said:

This happens when you do not partition your hard disk under "GUID Partition Table".

You must partition your hard disk under "GUID Partition Table" to create the EFI Partition.

any suggestion?

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you do not erase under GUID Installation will cause error.

Installation includes multiple reboot so you might be stuck in Installation error loop.

Partition disk under GUID Partition Table.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Hackintosher said:

If you do not erase under GUID Installation will cause error.

Installation includes multiple reboot so you might be stuck in Installation error loop.

Partition disk under GUID Partition Table.

it’s already GPT. Sometimes I can booting, but when I restart, it happens again

Share this post


Link to post
Share on other sites

If it is a kernel panic please include screenshot pictures of the error or it is hard to debug.

Boot in verbose.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Hackintosher said:

If it is a kernel panic please include screenshot pictures of the error or it is hard to debug.

Boot in verbose.

I can’t capture it, it’s too fast when it’s rebooting. but I got some problem video

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You must copy this into /EFI/CLOVER/ACPI/patched/ folder.

GT 1060 Supports only up to High Sierra.

Do not mix post in other people's thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...