Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
  • Donation Goals

    Hackintosh Monthly Donation - September

    Hackintosh Shop was made possible by using your donations & displaying ads. Thanks.


    22%
    $45.00 of $200.00 Donate Now
  • 0
tacomofoko

Trouble installing Sierra

Question

I can't get past the boot screen.

When I hit the "boot" button, my computer shuts off all components (fans, keyboard, etc) and it shows some errors, but I'm not sure what they mean. 

Sometimes, it progresses a little bit further, but the computer shuts off all components, still: https://ibb.co/ThnKNwh 

I'm wondering if I need to use a different version, of OS. Here are some of my computer specs: https://ibb.co/0XKQQL7

I've tried High Sierra install, and failed too. With that, I would hit the "boot" button, and it would hardly make it past the +++++ dialog, and then the computer would automatically restart itself

I had more pics, and details, but I keep getting flagged as "$p@m". I'm not sure why, but it's very annoying 🤦🏽‍♂️

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
11 hours ago, Hackintosher said:

try to boot with

npci=0x3000 or npci=0x2000 boot-flag, you have to type the boot-flag and boot.

Okay, I'll try that right now, and see if it gets any further

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...